Algemene Informatie

Algemene Informatie Buikdansschool Ashra

Kleding
Een wijde broek of rok of legging die onder de navel gedragen kunnen worden. Een topje/balletpak/strak shirt zodat het bovelichaam goed zichtbaar is. Een sjaal om de heupen om ze te accentueren. Blote voeten, sokken of balletschoenen. Draag geen strakke broeken. Het liefst kleding van zacht textiel /strech. Halfgevord/Gevorderden ( na overleg in de les) :  Zills, Stok, Sluier

Aanmelden
1- Kan per email of telefoon.
2- Een proefles kan altijd genomen worden, ook tijdens de eerste les van een blok. mocht je na die les door willen gaan dan wordt de proefles verrekend in een bloksprijs.
3- Instroom in een blok na aanvang is mogelijk.
4- Je bent pas verzekerd van een plek in de les na aanmelding en betaling van het blok.
5- Aanmelding voor een blok verplicht je tot betaling van het lesgeld. afzegging kan tot 7 dagen vóór aanvang. Na start van het blok kunnen de lessen niet meer omgezet worden naar losse lessen.

Betaling
1- Overmaken naar: NL22ABNA0546907601 tnv D.S.Ravid, Amsterdam met vermelding van naam en periode.
2- Contant op de eerste les van een blok.
3- Losse lessen worden contant per les betaald

Inhalen van lessen
Gemiste lessen kunnen in hetzelfde blok waarin ze gemist zijn ingehaald worden. Wordt van deze mogelijkheid geen gebruik gemaakt dan komen ze te vervallen na de laatste les van het blok, tenzij men ze “mee neemt” naar het vervolg blok. Dit kan alleen na overleg en alleen als er weer voor een blok betaald wordt. Bij het nemen van losse lessen in het vervolg blok, komen ze echter te vervallen.

Uitvallen van lessen
Mocht er een keer een les uitvallen ivm ziekte etc. zal het per mail doorgegeven worden.

Buikdanschool Ashra kan niet aansprakelijk worden gesteld voor blessures, schade, diefstal of verlies van goederen.